Ikhwani's FotoPage
Memories.. :-)
By: Ikhwani Idayu

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  >  >>]    [Archive]
Thursday, 27-Mar-2008 12:00 Email | Share | | Bookmark
My birthday

The preparation
The birthday girl yg tak sempat posing lalu di candid :p
The tak-sbaq-nak-makan group :D
View all 16 photos...
Ok, the actual entry for mu birthday can be found at my blog lah if you want ot read it. Ni saje nak share a few pictures of my supposedly suprise birthday party yg sebenarnye I dah tau, gara² Farah tidak pandai menyimpan rahsia hahah.. tp takpe la, berlakon je kejap mcm tak tau w/pun in the end tu bgtau la kat diorg yg saya dah tau dah pun sebenarnye haha.. sian Puga, penat dia plan

Anyway, thanx guys.. sgt suke n sgt seronok.. and sangat sayang kat korg sumer


Saturday, 22-Mar-2008 12:00 Email | Share | | Bookmark
Konvo 2008

Sementara tunggu diorg kuar..
The celebrated Remy
Ngan Abdullahi
View all 6 photos...
Aritu USM buat konvo bulan Mac.. baru 1st time buat kali setahun and sgt bosan sbb while waiting tu, takde gerai sgt pun. Sib baik le bile budak² ni dah kuar, baru terase excited Yang konvoye pun cume Remy, Lie, Abdullahi, Husnul, kak Ina and Hasz. tu yg kenal je la.. yg tak kenal tu ramai la jugak.. one sesion saje la tpnye..


Monday, 28-Jan-2008 06:09 Email | Share | | Bookmark
Workshop for USM Sustainable Transportation Group

Nmpk cam RO yg tgh konsentret tak? Padehal dok konpius tu..
The group in 'deep thought'! :D
Without Dr Farhan in the pic..
View all 4 photos...
A few weeks ago I went to KL for this workshop for our research team. Sbnrnye it was utk menghilangkan kekeliruan (cewaaahh!) tentang research masing² tp Ayu kuar dari workshop lagi blur dari sblm worshop heheh..


Thursday, 24-Jan-2008 02:26 Email | Share | | Bookmark
Bday abg Fadzil n Sharil

Remy, Ramadhan and abg Azhar
Sharil and Erwan
The cake itself.. one candle for abg Fadzil and Sharil each :D
View all 6 photos...
Hmm.. lame dah tak sambut birthday sesape kat bilik post grad ni. The last bday was mine LAST YEAR, tu pun buat kat bilik kak Fizah kat atas. Crowded giler dlm 20 org nak duk situ hehe.. Speaking of which, mane ye gambo² that day?

Anyway, pagi ni abg Fadzil bg gambo² his and Sharil's bday celebration that we did ujung bulan December aritu.. Saje je pun, sbnrnye dah lame tak makan cake ice cream tuh, so tingin le tapi takde alasan utk nak beli.. hehe, sib baik la diorg ni ade besday time ni (which reminds me pasni nak beli cake for Winnie and Rashwan plak..) It was supposed to be a suprise, tp suprise la sgt bebudak ni kan hehe..

Gambo is curtesy of abg Fadzil.. Gune phone yg kak Nor bg for his bday!


Saturday, 17-Nov-2007 02:54 Email | Share | | Bookmark
Konvo 2007

Setting of the stage
Mase tgh tunggu turn.. kitorg duk depan skali heheh..
Dlm dewan.. yup, tahun ni sch Civil sorg je ppuan grad for MSc
View all 21 photos...
Huhu.. ok la, ni adelah entry lembap giler. Perasaan konvo pun dah ilang heheh.. pastu sibuk ambik gambo from e'one tapi tak update² pun dlm fotopages nih..

Nway, ni la gambo konvo kitorg. Dapat la merase amik ngan Raja Perlis sbb 1st session kan. From school Awam, 5 org je graduates for Masters (me, Pojie, Erwan, Fared, Leong). PhD yang saya ingat, Hardiman je la kot sbb Quazzi dah balik Bangladesh. Masters pun patutnye ade Han sekali tp Han pun dah balik Cambodia(?)


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net